Tiedekunnan päivä

Eräs perinteikkäimmistä ja suosituimmista Senilexin tapahtumista on keväisin järjestettävä Tiedekunnan päivä.

Seuraava tiedekunnan päivä järjestetään maaliskuussa 2024. Vuoden 2023 Tiedekunnan päivän teema oli Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan tutkimus ja opetus:

Tiedekunnan päivä järjestetään yhteistyössä Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan kanssa vuosittain maalis-huhtikuussa. Tiedekunnan päivän seminaariosuuden jälkeen ko. saman kymmenluvun entiset opiskelijat (so. vuonna 2024 vuorossa vuosina 1964, 1974, 1984, 1994, 2004 ja 2014 opintonsa aloittaneet) kokoontuvat iltapäiväksi omiin kurssitapaamisiinsa. Nämä vapaamuotoiset kurssitapaamiset ovat osoittautuneet oivaksi keinoksi koota yhteen samanaikaisesti opiskelleita ihmisiä vaihtamaan kuulumisia ja opiskeluaikojen muistoja. Tiedekunnan päivään ovat siten tervetulleita kaikki alumnit, vuosikurssiin katsomatta!

Tiedekunnan päivän jälkeen järjestetään ensin Senilex ry:n sääntömääräinen vuosikokous ja sen jälkeen juhlaillallinen. Illallisen jälkeiset jatkot järjestetään perinteisesti Lexin kerhohuoneistolla Kirkkotiellä.

LexPressin 2/23 sivuilla 12-15 on artikkeli edellisestä tiedekunnan päivästä.