Jäsenyys

Senilex ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen, joka on suorittanut Turun yliopistossa oikeustieteellisen tutkinnon ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Senilex ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen, joka on suorittanut Turun yliopistossa oikeustieteellisen tutkinnon ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Lisäksi yhdistyksellä voi olla kannattajajäseninä yksityisiä henkilöitä tai yhteisöjä, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Jäsenmaksut

Senilex ry:n jäsenmaksut:

  • Vuosimaksu: 20 euroa.
  • (valinnainen) kannatusjäsenmaksu: 200 euroa.

Jäsenmaksun voit maksaa suoraan Senilexin tilille: Turun Seudun Osuuspankki FI82 5711 6120 0428 21 tai MobilePayllä (maksupaikan numero 94553). Merkitse viestikenttään nimesi, opintojesi aloitusvuosi, postiosoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi.

Senilex ry:n sähköpostilista

Yhdistyksellä on jäsenille suunnattu sähköpostilista, jota kautta saat kätevästi ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista. Voit liittyä sähköpostilistalle alla olevalla jäsenlomakkeella tai ilmoittamalla tietosi yhdistyksen sihteerille.

Sähköpostilistaa käytetään harkiten, joten sinun ei tarvitse pelätä sitä, että hautautuisit viestitulvaan. Listan postitusoikeuksia on rajoitettu, joten mikäli haluat postittaa listalle jotain, ota yhteyttä yhdistyksen tiedotuksesta vastaavaan hallituksen jäseneen. Pyyntöjen hyväksyminen harkitaan ja ratkaistaan tapauskohtaisesti. 

Listalle tuleviin viesteihin ei tule vastata suoraan. Postituksiin liittyvät tiedustelut ja vastaukset tulee osoittaa sille yhdistyksen toimihenkilölle, joka on allekirjoittanut listalle tulleen viestin.

Mikäli sähköpostiosoitteesi vaihtuu ja lakkaa toimimasta, järjestelmä poistaa sen automaattisesti listalta. Näin ollen on tärkeää, että huolehdit tietojesi ajantasaisuudesta itse. Voit päivittää yhteystietosi jäsenlomakkeen avulla.

Listalta voi erota lähettämällä viestin otsikolla ”unsubscribe” osoitteeseen senilex-request@lists.utu.fi.

Jäsentietolomake

Jäsentietolomakkeella voit liittyä Senilexin jäseneksi tai muuttaa tietojasi: