Kirjautuminen

Tiedekunnan päivä

Eräs perinteikkäimmistä ja suosituimmista Senilexin tapahtumista on keväisin järjestettävä Tiedekunnan päivä. Seuraava tiedekunnan päivä järjestetään perjantaina 22.3.2019. Tiedekunnan päivän teemana on tällä kertaa Teknologian murros ja oikeus, ja päivän ohjelma tarkentuu tammikuussa: https://www.utu.fi/fi/yliopisto/oikeustieteellinen-tiedekunta/alumneille/tiedekunnan-paiva.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään ennen yhdistyksen järjestämän iltatilaisuuden alkua Panimoravintola Koulussa, osoitteessa Eerikinkatu 18.

Tiedekunnan päivä järjestetään yhteistyössä Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan kanssa vuosittain maalis-huhtikuussa. Tiedekunnan päivän seminaariosuuden jälkeen ko. saman kymmenluvun entiset opiskelijat (so. vuonna 2019 vuorossa vuosina 1969, 1979, 1989, 1999 ja 2009 opintonsa aloittaneet) kokoontuvat iltapäiväksi omiin kurssitapaamisiinsa. Nämä vapaamuotoiset kurssitapaamiset ovat osoittautuneet oivaksi keinoksi koota yhteen samanaikaisesti opiskelleita ihmisiä vaihtamaan kuulumisia ja opiskeluaikojen muistoja. Muille Tiedekunnan päivään osallistuville järjestetään erillinen seminaari samanaikaisesti näiden kurssitapaamisten kanssa. Tiedekunnan päivään ovat siten tervetulleita kaikki alumnit, vuosikurssiin katsomatta!

Tiedekunnan päivän jälkeen järjestetään ensin Senilex ry:n sääntömääräinen vuosikokous ja sen jälkeen juhlaillallinen. Illallisen jälkeiset jatkot järjestetään perinteisesti Lexin kerhohuoneistolla Kirkkotiellä.

p.s. LexPress 3/09:ssä julkaistusta Senilex-liitteestä voit lukea jutut vuoden 2009 Tiedekunnan päivästä ja 69-kurssilaisten kurssitapaamisesta.