Yritysvierailu Huhtamäelle 26.2.2020

Senilexin vuoden 2020 ensimmäisen yritysvierailun kohde on Huhtamäki Oyj. Tervetuloa tutustumaan Huhtamäen toimintaan keskiviikkona 26.2.2020 klo 17.00–20.00.

Vierailuamme isännöivät Huhtamäen hallinto- ja lakiasiainjohtaja, Lex-alumni Sami Pauni sekä vastuullisuuspäällikkö Maija Aho. Kuulemme juristien työstä kansainvälisessä Huhtamäki-konsernissa ja opimme pakkausten sustainability-näkökulmista.

Tilaisuudessa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

Tilaisuus on maksuton, ja mukaan mahtuu yhteensä 50 osallistujaa. Viisi paikkaa on varattu Lexin edustajille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen tuulikki.tervo@avance.com (puh. 050 572 7594). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollinen erityisruokavaliosi ja se, oletko Senilexin jäsen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.2.2020. Tilaisuus voi kuitenkin tulla täyteen nopeasti, joten suosittelemme nopeaa toimintaa.

Mikäli joudutkin perumaan osallistumisesi, ilmoitatko siitä ystävällisesti Tuulikki Tervolle. Näin voimme tarjota mahdollisesti varasijoilla oleville mahdollisuuden päästä mukaan.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti Senilexin jäsenille, joten mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin 50, jäsenillä on etusija osallistua tilaisuuteen. Jäseneksi voi liittyä Senilexin sivustolla: https://www.senilex.fi/jasenyys.

Tilaisuus pidetään Huhtamäen pääkonttorilla osoitteessa Revontulenkuja 1, Espoo. Tapiolan metroasemalta on Huhtamäen pääkonttorille noin kymmenen minuutin kävelymatka. Rakennuksen ulkopuolella on puomeilla suljettu paikoitusalue vieraille, johon voi jättää auton. Rekisterinumero tulee ilmoittaa vastaanotossa. Saavuthan paikalle ajoissa!

Tervetuloa mukaan!


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!