Yritysvierailu Futuricelle 24.1.2023

Tervetuloa mukaan Senilexin vuoden 2023 ensimmäiseen tapahtumaan, yritysvierailulle Futuricelle tiistaina 24.1.2023 klo 17.00–20.00. Vierailua isännöivät Futuricen General Counsel Teemu Oksanen sekä Legal Counsel Anna Pekurinen – molemmat tietysti Lex-alumneja.

Vierailulla esitellään juristin työtä ja legal techin hyödyntämistä ketterässä teknologiakonsernissa. Lisäksi Asianajotoimisto Lexian Chief Data Officer Robin Eklund sekä Futuricen perustaja ja AI Renewal/Artificial Officer Tuomas Syrjänen kertovat Lexian ja Futuricen yhteistyöstä asianajotoiminnan digitalisaatiossa. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa, ja tilaisuuden loppuun on tuttuun tapaan varattu aikaa vapaaseen seurusteluun ja kuulumisten vaihtoon muiden alumnien ja opiskelijoiden kanssa.

Tilaisuus on maksuton, ja mukaan mahtuu yhteensä 50 osallistujaa. Kymmenen paikkaa on varattu Lexin edustajille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Futurice-vierailulle sähköpostilla osoitteeseen leena.pulkkinen@avance.com (puh. 0500 567 726). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollinen erityisruokavaliosi ja se, oletko Senilexin jäsen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.1.2023. Pyydämme ystävällisesti, että mikäli joudutkin perumaan osallistumisesi, ilmoittaisit siitä Leena Pulkkiselle. Näin voimme tarjota mahdollisesti varasijoilla oleville mahdollisuuden päästä mukaan.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti Senilexin jäsenille, joten mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin tilaisuuteen mahtuu, jäsenillä on etusija osallistua tapahtumaan. Jäseneksi voi liittyä Senilexin sivustolla: https://www.senilex.fi/jasenyys.

Tilaisuus pidetään Futuricen toimitiloissa Kampissa osoitteessa Kansakoulunkatu 3, Helsinki. Saavuthan paikalle ajoissa. Tervetuloa mukaan!


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!