Syystapaaminen Nordealla 10.10.2017

Tervetuloa Senilexin perinteiseen syystapaamiseen, joka järjestetään tällä kertaa yritysvierailuna Nordea Campukselle Helsingin Vallilaan tiistaina 10.10.2017 klo 17.00 – 19.30.

Syystapaamisen ohjelma:

klo 17.00
Tilaisuuden avaus, Nordean ja Group Legalin esittely
Heikki Alanen
Lakiasiainjohtaja, Country Coordinator Finland

Pankkisuhde digimaailmassa
Petri Nikkilä
Head of Personal Banking Finland

n. klo 18.15
Tarjoilua ja keskustelua

Tilaisuus on maksuton. Tarjolla on pientä syötävää, ja mukaan mahtuu yhteensä 50 osallistujaa. Viisi paikkaa on varattu Lexin edustajille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen tuulikki.hyvonen@avanceattorneys.com (puh. 050 572 7594). Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään kertomaan mahdollisesta erityisruokavaliosta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.10.2017. Pyydämme ystävällisesti, että mikäli joudutkin perumaan osallistumisesi, ilmoittaisit siitä Tuulikki Hyvöselle. Näin voimme tarjota mahdollisesti varasijoilla oleville mahdollisuuden päästä mukaan.

Mikäli Turusta tulee tarpeeksi ilmoittautuneita, harkitsemme erillisen kuljetuksen järjestämistä tilaisuuteen. Tästä informoidaan turkulaisia tarvittaessa erikseen – kerro siis ilmoittautumisesi yhteydessä, jos olet kiinnostunut mahdollisesta Turun-yhteiskuljetuksesta.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti Senilexin jäsenille, joten mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin 45, jäsenillä on etusija osallistua syystapaamiseen. Jäseneksi voi liittyä Senilexin sivustolla: http://www.senilex.fi/jasenyys.

Tilaisuus pidetään Nordean Vallilan Campuksella osoitteessa Aleksis Kiven katu 7, Helsinki (kulku sisäpihalta). Saavuthan paikalle ajoissa! Suosittelemme saapumista julkisilla liikennevälineillä.

Sydämellisesti tervetuloa syystapaamiseen!


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!