eduskunnan istuntosali

Syystapaaminen Eduskuntatalossa 26.9.2018

Tervetuloa yhdistyksen syystapaamiseen Eduskuntatalossa keskiviikkona 26.9.2018 klo 16.00 – 18.00.

Senilexin perinteinen syystapaaminen järjestetään tällä kertaa upeassa miljöössä: vastikään peruskorjatussa Eduskuntatalossa. Vuosi sitten valmistunut Eduskuntatalon suurremontti oli rakennuksen historian kattavin, ja mittavalla entisöintityöllä Eduskuntatalo palautettiin 1930-luvun loistoonsa. Opastetun kierroksen jälkeen osallistumme eduskunnan pääsihteeri, Lex-alumni Maija-Leena Paavolan kahvitilaisuuteen, jossa hän kertoo eduskunnan kanslian toiminnasta ja tehtävistä.

Tilaisuus on maksuton, ja mukaan mahtuu yhteensä 50 osallistujaa. Viisi paikkaa on varattu Lexin edustajille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen tuulikki.hyvonen@avanceattorneys.com (puh. 050 572 7594). Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään kertomaan mahdollisesta erityisruokavaliosta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.9.2018. Pyydämme ystävällisesti, että mikäli joudutkin perumaan osallistumisesi, ilmoittaisit siitä Tuulikki Hyvöselle. Näin voimme tarjota mahdollisesti varasijoilla oleville mahdollisuuden päästä mukaan.

Mikäli Turusta tulee tarpeeksi ilmoittautuneita, harkitsemme erillisen kuljetuksen järjestämistä tilaisuuteen. Tästä informoidaan turkulaisia tarvittaessa erikseen – kerro siis ilmoittautumisesi yhteydessä, jos olet kiinnostunut mahdollisesta Turun-yhteiskuljetuksesta.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti Senilexin jäsenille, joten mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin 45, jäsenillä on etusija osallistua syystapaamiseen. Jäseneksi voi liittyä Senilexin sivustolla.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat saapumisohjeet sähköpostitse. Yleiseen ohjeistukseen voi tutustua eduskunnan sivustolla.

Tilaisuus pidetään Eduskuntatalossa osoitteessa Mannerheimintie 30, Helsinki. Saavuthan paikalle ajoissa!

kuva: Hanne Salonen / Eduskunta


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!