senilex logo

Senilexin vuosikokouksen päätökset ja vuoden 2020 hallitus

Senilexin vuosikokous oli tarkoitus pitää Tiedekunnan päivän ja Senilexin 20-vuotisjuhlan yhteydessä maaliskuussa. Tilaisuuden peruunnuttua vuosikokous siirtyi kesäkuulle, ja se pidettiin asianmukaisin turvavälein Alma-talon aulassa 25.6.2020. Vuosikokouksessa käsiteltiin yhdistyksen sääntöjen 11. kohdassa mainitut asiat. Vuoden 2019 tilinpäätös vahvistettiin ja hallitukselle sekä muille vastuuvelvollisille myönnettiin vastuuvapaus. Vuosikokous vahvisti myös yhdistyksen toimintasuunnitelman sekä tulo- ja menoarvion vuodelle 2020.

Vuosikokouksessa hallituksen kokoonpanoon tuli muutamia henkilövaihdoksia. Senilexin pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja Mikko Korttila lopetti hallitusuransa, ja uudeksi Senilex ry:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Salla Suominen. Myös pitkään hallituksessa toimineet yhdistyksen sihteeri Veikko Niinikoski ja taloudenhoitaja Tuomas Honkinen luopuivat tehtävistään. Uusiksi hallituksen jäseniksi vuosikokous valitsi Sanna Auressalmen, Antti Vaajan ja Antti Toposen. Hallituksen jäsenten yhteystiedot ovat saatavilla täältä: https://www.senilex.fi/hallitus.

Senilexin uusi hallitus järjestäytyi kokouksessaan syyskuun alussa. Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Inari Kinnunen, sihteeriksi Antti Vaaja ja taloudenhoitajaksi Antti Toponen. Tiedekuntasuhteista vastaa hallituksessa Jussi Tapani ja tapahtumista vastaavat Niina Palaja, Mikko Larkia, Sanna Auressalmi ja Ulla Bono. Hallituksen neuvottelevat jäsenet Lex ry:stä ovat tällä hetkellä vuoden 2020 puheenjohtaja Aleksi Rautiainen ja vuoden 2019 puheenjohtaja Krista Alanen. Myös Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan dekaani Anne Kumpula osallistuu Senilexin hallituksen toimintaan ja kokouksiin.

Alumniyhdistys Senilexin toiminta on tällä hetkellä ymmärrettävistä syistä erilaista kuin aiemmin, mutta selvitämme mahdollisuuksia järjestää jäsenistöllemme tapahtumia turvallisesti ja määräyksiä noudattaen. Syksyn aikana pidetään perinteinen, urateemainen yhteisseminaari Lexin kanssa etäyhteyksillä. Senilexin 20-vuotista taivalta juhlitaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Ensi vuonna on Lex ry:n 60-vuotisjuhlavuosi, jota alumnitkin varmasti odottavat innolla!

Mukavaa syksyä kaikille Senilexin jäsenille! Toivottavasti pääsemme pian tapaamaan alumniyhteyksissä.

Senilex ry:n hallitus


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!