Senilexin syysseminaari ja sitsit Turussa 3.11.2017

Senilexin syysseminaari pidetään jo neljännen kerran Turussa perjantaina 3.11.2017. Senilex ry ja Lex ry järjestävät yhteistyössä tiedekunnan kanssa seminaarin sekä sitsit, ja tapahtumaan ovat tervetulleita niin opiskelijat kuin alumnitkin. Tapahtumasta saatu palaute on aiempina vuosina ollut hyvin positiivista, ja niinpä seminaari onkin vakiinnuttanut paikkansa Senilexin vuosikalenterissa.

Calonian ollessa remontissa seminaari järjestetään viereisessä Publicumissa (Assistentinkatu 7). Ohjelma on seuraava:

klo 17 – Tervetulosanat – Senilexin ja Lexin edustajien tervehdys

klo 17.30 – Paneelikeskustelu aiheesta Juristin monimuotoinen työ

klo 19.30 – Seminaari päättyy, cocktails Publicumissa

klo 20.00 – Senilexin ja Lexin yhteiset sitsit Kirkkotiellä

Paneelikeskustelussa Lex-alumnit kertovat mielenkiintoisista ja erilaisista urapoluistaan sekä monipuolisista työtehtävistään. Keskustelun puheenjohtajana toimii asianajaja Salla Suominen Avancelta. Paneelikeskustelun osallistujat ovat:

 • Leena Kerppilä, johtava tuloksellisuustarkastaja, Valtiontalouden tarkastusvirasto

  Leena on virkavapaalla juristi-lingvistin työstään EU-tuomioistuimessa Luxemburgissa, jossa hän on toiminut yli kymmenen vuotta. Leena on myös työskennellyt asianajotoimistossa, suorittanut LL.M (Eur.) -tutkinnon Leicesterin yliopistossa, opettanut yliopistoissa sekä ollut virkamiesvaihdossa Euroopan keskuspankissa Frankfurtissa.
 • Nora Kankaanrinta, johtava lakimies, Energiavirasto

  Nora johtaa Energiaviraston juristitiimiä ja hoitaa menettelyllisiä sekä hallinnollisia juridisia asioita kuten sopimuksia, hankintoja, tietosuojaa, HR:ää ja riskienhallintaa. Aiemmin Nora on toiminut Energiaviraston kestävyysasiantuntijana (biopolttoaineiden kestävyyden valvonta), Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen ympäristölakimiehenä, toimistopäällikkönä ja hallintopalvelujen esimiehenä sekä työskennellyt Kuopion (nyk. Itä-Suomen) hallinto-oikeudessa esittelijänä. Nora on myös perustanut valtion keskushallintoviranomaisten juristiverkoston ja vetää sitä.
 • Tom Riski, hyvinvointipalveluiden johtaja, Turun yliopisto, yliopiston yhteiset palvelut

  Tom on ennen nykyistä tehtäväänsä työskennellyt muun muassa yliopiston henkilöstöjohtajana, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän henkilöstöpäällikkönä ja neuvottelupäällikkönä, yliopiston rehtorinviraston lakimiehenä sekä asianajotoimistossa. Sivutoimisesti Tom on mukana kolmessa yrityksessä: Hän on musiikkia kustantavan ja julkaisevan Solina Recordsin toimitusjohtaja ja toinen yhtiömies sekä ravintolatoimintaa harjoittavan Turun Päivä ja Yö Oy:n hallituksen jäsen ja osakas. Lisäksi Tom toimii Alt Agency & Management Oy:n puitteissa usean suomalaisen artistin sekä musiikki- ja viihdealan yrityksen lakimiehenä edustaen ja avustaen heitä erilaisissa sopimusneuvotteluissa. Tom on ollut mukana neuvottelemassa sopimuksia kaikilla markkina-alueilla ja kaikkien ns. major-levy-yhtiöiden kanssa, puhumattakaan lukuisista muista levy-yhtiöistä. Myös kustannussopimukset ja erilaiset lisensioinnit peleistä elokuviin ovat Tomille tuttua puuhaa.
 • Anneli Pahta, Kemiönsaaren kunnanjohtaja

  Ennen kunnanjohtajan pestiään Anneli on työskennellyt muun muassa SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n järjestöpäällikkönä ja järjestölakimiehenä, veroasiantuntijana PricewaterhouseCoopersilla (PwC) sekä Uudenmaan yritysverotoimiston yritysvero-osaston osastopäällikkönä, apulaisosastopäällikkönä ja verosihteerinä. Anneli on myös suorittanut LL.M -tutkinnon Kingston Universityssä Lontoossa.

Seminaarin jälkeen meillä on jälleen mahdollisuus pyyhkiä pölyt laulukirjojemme päältä, kaataa liiveihin ryyp ja kokeilla, onnistuuko nykyisten opiskelijoiden laulaminen suohon!

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan sähköpostilla viimeistään maanantaina 30.10. osoitteeseen tuulikki.hyvonen@avanceattorneys.com (puh. 050 572 7594). Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään kertomaan, osallistuuko seminaariosuuteen ja sitseille vai vain jompaankumpaan osioon. Sitseille osallistujia pyydetään myös kertomaan mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Seminaari on maksuton, mutta sitsit maksavat 12 euroa per henkilö – maksu sisältää ruoat ruokajuomineen, ja maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille myöhemmin erikseen.

Tapaamisiin Turussa!


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!