Senilexin syysseminaari ja sitsit Turussa 14.10.2016

Senilex ry ja Lex ry järjestävät yhteistyössä tiedekunnan kanssa seminaarin sekä sitsit Turussa perjantaina 14.10.2016, ja tapahtumaan ovat tervetulleita niin opiskelijat kuin alumnitkin. Tapahtumasta saatu palaute on aiempina vuosina ollut hyvin positiivista, ja siksipä seminaari onkin vakiinnuttanut paikkansa Senilexin vuosikalenterissa.

Calonian ollessa remontissa seminaari järjestetään viereisen Publicumin luentosalissa 3 (Assistentinkatu 7). Ohjelma on seuraava:

klo 17 – Tervetulosanat – Senilexin ja Lexin edustajien tervehdys

klo 17.30 – Paneelikeskustelu aiheesta Juristin monimuotoinen työ

klo 19.30 – Seminaari päättyy, cocktails Publicumissa

klo 20.00 – Senilexin ja Lexin yhteiset sitsit Kirkkotiellä

Paneelikeskustelussa Lex-alumnit kertovat mielenkiintoisista ja erilaisista urapoluistaan sekä monipuolisista työtehtävistään. Keskustelun puheenjohtajana toimii asianajaja, Counsel Salla Suominen Castrén & Snellmanilta. Paneelikeskustelun osallistujat ovat:

  • Kehityspäällikkö Husein Muhammed, Arffman Consulting Oy
  • Hallintopäällikkö Tiina Tähtinen, Museovirasto
  • Lakimies Eemeli Katila, Turun yliopisto (opintovapaalla, maisteriopiskelijana Åbo Akademin ihmisoikeusinstituutissa)
  • Founding Partner Jukka Sarhimaa, Sarhimaa Finland Oy

Seminaarin jälkeen meillä on jälleen mahdollisuus pyyhkiä pölyt laulukirjojemme päältä, kaataa liiveihin ryyp ja kokeilla, onnistuuko nykyisten opiskelijoiden laulaminen suohon!  

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan sähköpostilla viimeistään maanantaina 10.10. osoitteeseen mari.kemppi@castren.fi (p. 020 7765 247). Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään kertomaan, osallistuuko seminaariosuuteen ja sitseille vai vain jompaankumpaan osioon. Sitseille osallistujia pyydetään myös kertomaan mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Seminaari on maksuton, mutta sitsit maksavat 12 euroa per henkilö – maksu sisältää ruoat ruokajuomineen, ja maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille myöhemmin erikseen.

Tapaamisiin Turussa!


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!