OP logo

Senilex tutustuu OP-Pohjolan uuteen pääkonttoriin torstaina 4.2.2016

Tervetuloa tapaamaan muita senilexiläisiä perinteisen yritysvierailun merkeissä. Tällä kertaa pääsemme tutustumaan OP Ryhmän uutuuttaan kiiltelevään pääkonttoriin Vallilassa torstaina 4.2.2016 klo 17.00 – 20.00.

Illan isäntinä ja emäntänä toimivat Lex-alumnit johtaja Erkki Böös, yksikönpäällikkö Tapio Rantala ja henkilöstöjohtaja Hanne Lehtovuori. Tilaisuuden avaa Lex-alumni, Ryhmäpalveluiden johtaja, pääjohtajan varamies Tony Vepsäläinen. Tony on lupautunut kertomaan meille OP Ryhmästä ja nykyisestä taloustilanteesta. Tämän jälkeen kuulemme OP Ryhmän pääekonomistin Reijo Heiskasen talouskatsauksen.

Lisäksi meillä on harvinainen mahdollisuus tutustua pienryhmissä uuden pääkonttorin tiloihin lakikerroksen osalta.

Tilaisuus on maksuton. Tarjolla on pientä syötävää ja mukaan mahtuu 70 osallistujaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen hanna.vanhanen@castren.fi (puh. 020 7765 431). Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään kertomaan mahdollisesta erityisruokavaliosta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.2.2016. Pyydämme ystävällisesti, että mikäli joudutkin perumaan osallistumisesi, ilmoittaisit siitä Hanna Vanhaselle. Näin voimme tarjota varasijoilla oleville mahdollisuuden päästä mukaan.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijassa Senilexin jäsenille. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin 70, jäsenillä on etusija osallistua tapahtumaan. Senilexin sivustolla voi liittyä jäseneksi ja myös maksaa mahdollisesti unohtuneen jäsenmaksunsa: http://www.senilex.fi – > Jäsenyys.

Tilaisuus pidetään Vallilassa OP Ryhmän pääkonttorilla osoitteessa Gebhardinaukio (tunnettu myös osoitteella Teollisuuskatu 1), Helsinki. Pääovi sijaitsee kahden suuren luonnonkivilohkareen kohdalla.

Sydämellisesti tervetuloa talviselle yritysvierailulle!

(Kuva: OP)


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!