Kevättapaaminen korkeimmassa oikeudessa 19.5.2022

Pandemian helpotettua otettaan Senilex ry voi pitkästä aikaa kutsua koolle perinteisen jäsentapahtuman. Pääsemme aloittamaan tapahtumatoimintamme tauon jälkeen hienoissa puitteissa: Toivotamme jäsenistön tervetulleeksi yhdistyksen kevättapaamiseen korkeimpaan oikeuteen torstaina 19.5.2022 klo 14.50–17.30. Vierailulla tutustumme tuomioistuimen toimintaan Lex-alumnien, oikeusneuvos Jussi Tapanin ja oikeussihteeri Saara Ingströmin, johdolla. Tämän jälkeen pääsemme kierrokselle taloon. Tarjolla on myös pientä purtavaa.

Kevättapaamisen virallisen osuuden jälkeen halukkaille tarjotaan mahdollisuus jatkaa keskustelua ja vaihtaa kuulumisia lähistöllä olevassa ravintolassa (sään salliessa terassilla).

Tilaisuus on maksuton, ja mukaan mahtuu yhteensä 50 osallistujaa. Kymmenen paikkaa on varattu Lexin edustajille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kevättapaamiseen sähköpostilla osoitteeseen tuulikki.tervo@avance.com (puh. 050 572 7594). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollinen erityisruokavaliosi ja se, oletko Senilexin jäsen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.5.2022. Pyydämme ystävällisesti, että mikäli joudutkin perumaan osallistumisesi, ilmoittaisit siitä Tuulikki Tervolle. Näin voimme tarjota mahdollisesti varasijoilla oleville mahdollisuuden päästä mukaan.

Mikäli Turusta tulee tarpeeksi ilmoittautuneita, harkitsemme erillisen kuljetuksen järjestämistä tilaisuuteen. Tästä informoidaan turkulaisia tarvittaessa erikseen – kerro siis ilmoittautumisesi yhteydessä, jos olet kiinnostunut mahdollisesta Turun-yhteiskuljetuksesta.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti Senilexin jäsenille, joten mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin tilaisuuteen mahtuu, jäsenillä on etusija osallistua tapahtumaan. Jäseneksi voi liittyä Senilexin sivustolla: https://www.senilex.fi/jasenyys.  

Tilaisuus pidetään KKO:n toimitiloissa osoitteessa Pohjoisesplanadi 3, Helsinki. Saavuthan paikalle ajoissa!

Maailman tilanne huolestuttaa varmasti meitä kaikkia. Kaikesta huolimatta toivotamme yhdistyksen jäsenille mukavaa kevättä ja tervetuloa kevättapaamiseen!

Kuva: Korkein oikeus


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!