Meilahden tornisairaala

HUS-vierailu 28.3.2017

Tervetuloa tapaamaan jälleen muita senilexiläisiä sekä tutustumaan Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiiriin (HUS) tiistaina 28.3.2017 klo 17.00 – 19.30.

Illan isäntänä toimii HUS:n hallintojohtaja Lauri Tanner (vuosikurssi 1996). Tilaisuuden aluksi kuulemme HUS:n toimitusjohtaja Aki Lindénin näkemyksiä HUS:n roolista sote-maailmassa, minkä jälkeen HUS:n investointijohtaja Anne Priha esittelee meille Siltasairaala-hanketta. Lauri Tanner kertoo lopuksi lakimiehen työtehtävistä sairaalassa ja siitä, miten hän voi hyödyntää omassa työssään asianajopalveluja.

Tilaisuus on maksuton. Tarjolla on pientä syötävää ja mukaan mahtuu 150 osallistujaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen tuulikki.hyvonen@avanceattorneys.com (puh. 050 5727 594). Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään kertomaan mahdollisesta erityisruokavaliosta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.3.2017. Pyydämme ystävällisesti, että mikäli joudutkin perumaan osallistumisesi, ilmoittaisit siitä Tuulikki Hyvöselle.

Mikäli Turusta tulee tarpeeksi ilmoittautuneita, harkitsemme erillisen kuljetuksen järjestämistä tilaisuuteen. Tästä informoidaan turkulaisia tarvittaessa erikseen – kerro siis ilmoittautumisesi yhteydessä, jos olet kiinnostunut mahdollisesta Turun-yhteiskuljetuksesta.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijassa Senilexin jäsenille, joten mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin osallistujapaikkoja, jäsenillä on etusija osallistua tapahtumaan. Senilexin sivustolla voi liittyä jäseneksi ja myös maksaa mahdollisesti unohtuneen jäsenmaksunsa: http://www.senilex.fi/jasenyys.

Tilaisuus pidetään Meilahdessa Biomedicum Helsinki 1 -rakennuksessa (luentosali 2) osoitteessa Haartmaninkatu 8, Helsinki.

Sydämellisesti tervetuloa kevättapaamiseen!

Kuvassa Meilahden tornisairaala, kuvaaja: Matti Snellman


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!